Samarbeta med Gävles bästa reklambyråer

Snyggsidan med Braveship

I dagens mediabrus är det är svårare än någonsin att nå ut till nya kunder och målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt. Genom ett samarbete med Formgren garanteras ni kreativitet, erfarenhet, kompetens och framför allt utveckling i er marknadskommunikation. Vilket ger mätbarhet och resultat i form av fler och bättre affärer genom rätt investeringar i er marknadsföring. Dessutom ökar ni värdet på er verksamhet.

Den är grym!

Samarbetet kan ske på följande sätt:
Enstaka uppdrag som att justera er logotype, göra enskilda pressreleaser, annonser eller avgränsade kampanjer inför evenamag eller produktlanseringar.

Löpande samarbete där Formgren tar ansvar för nyhetsuppdateringar, hemsida och sociala medier samt utbildning av personal.

Marknadsansvarig med uttalad funktion i ledningsgrupp. Ansvarar på konsultbasis för intern och extern kommunikation i samråd med ägare och styrelse.

Adjungerad i styrelse med ansvar för varumärke och kommunikationsstrategi gentemot ägare för att uppnå högt ställda målsättningar. Arbetsuppgifterna kan förutom operativa inkludera att kravställa befintliga byråsamarbeten eller att upphandla dessa tjänster.

 

Upptakt

Nu byggdes ju Rom som bekant inte på en dag så en bra start på ett gott samarbete är ju ett konstruktivt möte.
Detta kan ske förslagsvis på två sätt:

1. Förutsättninslöst möte online eller live över en java alternativt lunch där vi diskuterar förutsättningar för samarbetet och förväntningar på respektive part.

2. Workshop. Samla ansvariga i form av ägare, vd eller de som har till uppgift att arbeta med information och kommunikation för en konstruktiv genomgång och samtidigt utvärdering av er nuvarande status på marknadskommunikationen. Vi går igenom styrkor och skoningslöst även svagheter i ert nuvarande arbete. Ni erhåller rapport och förslag till konkreta förbättringar inom loppet av ett par arbetsdagar. Tid för genomgång: Cirka 3 timmar. Pris: Enligt offert.

Förtroende

Alla former av samarbete sker enligt sekretess. I strategiskt arbete som marknadsansvarig eller adjungerad i styrelse arbetar jag naturligtvis exklusivt åt enskilda uppdragsgivare och inte till konkurrerande verksamheter.

Resurser

I strategiska och taktiska frågor arbetar jag med fördel personligen direkt med mina uppdragsgivare. När det gäller större grafisk produktioner och komplexa webbplatser har jag ett stort och mycket kompetent nätverk av duktiga frilansare och andra byråer jag byggt upp gott samarbete med genom åren. Detta gör att jag kan erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar för er marknadskommunikation - oavsett bransch eller storlek på er verksamhet.

Samarbeta med Gävles bästa reklambyråer
Samarbeta med Gävles bästa reklambyråer

Intresserade av samarbete?

Kontakta mig så berättar jag om de fyra logiska stegen som gäller för all marknadsföring - oavsett storlek på er verksamhet.
Varmt välkomna att höra av er per omgående.
Fyll i formuläret nedan eller ring 070-679 79 00.

Genom att fylla i formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.

...

Skickar formuläret...

 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?

Intresserade av samarbete?

Varmt välkomna att höra av er per omgående.
Fyll i formuläret nedan eller ring 070-679 79 00.

Genom att fylla i formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.

 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK