Verksamheter

Som delägare i kommunikationsbyrån Precis Reklam arbetar vi dagligen med marknadskommunikation i alla dess former. Det gäller både reklam, webb pr och mediaplanering. Jag bistår med rådgivning, utbildning, produktion samt samarbetsavtal i vårt uppdrag att vara en extern marknadsavdelning.

Informationsutbudet har ökat enormt men jag vidhåller att det är enklare än någonsin att nå igenom bruset.
Det gäller bara att känna till de Fyra Stegen - och ta dem i rätt ordning:
1. Hemsidan - Sökmotoroptimerad och responsiv samt förberedd att implementera affärssystem och integreras med ett modernt ekonomisystem. Sådana producerar vi på det här sättet.
2. PR-planen - Vem säger vad till vilka, på vilket sätt och genom vilka kanaler? Lugn, de flesta har noll koll och slirar runt på nästa punkt!
3. Sociala medier - Helt gratis att använda. Men för att det skall fungera så är just föregående punkt grundläggande.
4. Mediaplanen - Nu kan ni börja betala för medverkan på nätet. När ni nu sannolikt i ett kreativt samarbete skapar innehåll med substans så är det idag den tongivande delen i en smart mediamix. Därutöver fördelas utifrån budget annonsering, produktmedia, sponsring och utomhusreklam etc. Verkar det jobbigt? Kika på hur resten av Sveriges reklamköpare gjorde 2017

På byrån bjuder vi på kaffe och samt genomgången av de Fyra punkterna. Resa och genomgång på plats för styrelse, företagsledning eller marknadsavdelning - enligt offert.

Som delägare i Gestrike Media ger vi ut gratistidningarna Gestrike Magasinet och Företagsbladet i print och på internet. Grunden och databasen för dessa på nätet är presstjänsten SvenskPress.se som jag varit med och utvecklat. Vi håller till i Templet i centrala Gävle där vi har både reklambyrån, utbildnings- och festlokaler. Dessutom är jag med och driver affärsnätverket effectplus.se.

Direktlänkar:

Precis Reklam

effectplus.se

Gestrike Media

Företagsbladet

Gestrike Magasinet

SvenskPress.se

Templet

 

Att jag kan verka i alla dessa verksamheterna har en bra förklaring. Jag är omgiven av trevliga och synnerligen kompetenta kollegor som vara och en tar fullt ansvar över sin del i respektive verksamhet.

Google översättning

Vad vill du läsa?

Mer läsning

Joes senaste

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer