Egen hemsida

Skulle du också vilja ha en egen hemsida med redaktionell karaktär i samarbete med SvenskPress.se som den här? Älskar du att skriva och har egna specialintressen som andra kan vara intresserade av? Eller vill marknadsföra din verksamhet med en helt ny typ av hemsida och publiceringssystem i stället för gammal tråkig och bökig html-kod?

Gör som mig, gör en personlig hemsida baserad på marknadens sannolikt enklaste publiceringsverktyg SvenskPress.se och välj själv om du vill ha med bara dina egna texter och videos eller flera andra skribenters artiklar som kan intressera även just dina läsare.

Vill du tjäna pengar genom att sälja banners på din hemsida eller kunna ta betalt om några tidningar vill publicera dina texter?

Då kan det bli möjligt för endast 1500:- per år*. Fixar du en enda sponsor blir det gratis och fixar du flera sponsorer (bannerannonsörer) så börjar du tjäna pengar.

Du sätter själv dina egna priser på både banners och texter. 

Välj om du vill att det skall vara en redaktionell hemsida, som denna, eller kanske en egen en egen tidning, som denna t.ex.

Om du vill kan du  vill så kan dina texter publiceras i flera tidningar och hemsidor där du har möjlighet att länka tillbaks till din sida för att generera ännu fler läsare.

Publiceringen sker i ett samarbete med nyhetsbyrån och presstjänsten SvenskPress.se

Som publicist medverkar du genom de villkor som gäller specificerade här.

Du är varmt välkommen, mer informationen finner du nedan.

Ordet är fritt - och ditt!

Joe Formgren
Kommunikationsutvecklare
info (a) svenskpress.se
Gestrike Media AB
Telefon 026-126 126

 

DITT MATERIAL

Som framtida hemsidesadministratör registrera du dig kostnadsfritt på SvenskPress.se här och kan sedan fritt lägga upp artiklar som är av intresse för läsarna. Dessutom kan du kommentera andras material. Vill du utveckla tidningen kan du även komplettera med bildgallerier, videoklipp och evenemang som tillval. Mer information här.

Du registrerar dig med din e-postadress och väljer ditt eget lösenord.

Missbruk av förtroendet genom att lägga upp material som bryter mot lagen om upphovsrätt eller strider mot villkoren här leder till omedelbar avstängning och uteslutning från tjänsten.

DU SOM SKRIBENT

Som skribent med egen hemsida eller egen tidning erhåller du flera fördelar genom att registrera dig via SvenskPress.se

• Ditt material publiceras utan redigering och rubriksättningen är din egen.

• Om du önskar publiceras ditt material även i flera andra webbpublikationer.

• Du kan fritt prissätta dina artiklar och därmed erhålla intäkter om andra medier utanför SvenskPress.sevill publicera ditt material.

• Marknadsför dig eller er verksamhet genom att publicera läsvärda artiklar som även kan publiceras fritt av andra medier.

 

KOSTNADER

• Det är kostnadsfritt att registrera sig som skribent på SvenskPress.se

• Det kostar ingenting att publicera artiklar under förutsättning att du prissätter dem med en kostnad av minst 250:- per artikel om andra medier vill använda ditt material. Marknadsförare som publicerar sitt material fritt betalar en årskostnad (för närvarande 1500:-/år) för sitt medlemsskap i SvenskPress.se vilket  skribent som tar betalt för sitt material inte behöver.

• Att starta din tidning kostar 1500:- per år. Börjar du med att leta reda på en sponsor som betalar ett par hundra kronor i månaden för en banner på din sida så är din kostnad täckt och säljer du, eller någon annan, in fler banners på din sida, till ett pris som du själv bestämmer så börjar du tjäna pengar på din sida.

 

DIN TIDNING - ELLER HEMSIDA

• Du bestämmer helt och hållet själv namn, utseende och färgval på din tidning. Det sköts enkelt när du är inloggad i publiceringssystemet och kan ändras dag från dag med bakgrundsbilder etc. Som skribent designar du en personlig karaktär och som företag är det inga problem att anpassa layouten inom ramverket till er grafiska profil.

• Som tillval kan du även skapa ett eget nyhetsbrev, publicera bildgallerier, videos och evenemang i en egen kalender m.m. Mer information här.

SÄLJARE SÖKES

Vi söker samarbete med kreativa säljbolag som vill du vara med på Sveriges nya och spännande hemsides- och tidningsprojekt.

Värva skribenter, sälj banners eller förmå företag och organisationer att starta sina egna egna tidningar.

 

ANNONSÖRER SÖKES

Marknadsför dig med banner på den här tidningen eller fler som är publicerade på SvenskPress.se

Betala fast pris per månad, per besökare eller klick.

 

STARTA EGEN TIDNING

Som registrerad skribent på SvenskPress.se så startar du din egen tidning med egen logotype och utseende med för endast 1500:-/år.

Det låter nästan för bra för att vara sant - men det är det inte. Kontakta kommunikationsbyrån Precis för mer information.

 

SAMARBETSPARTNERS

Vill ni vara med arbeta med att bygga upp en nationell säljorganisation eller att arbeta strategiskt med konceptet så kontakta oss då för en vidare diskussion.

Google översättning

Vad vill du läsa?

Mer läsning

Joes senaste

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer