Anders Rönngren, Joe Formgren och Linnea Larsson på Gävle Business-podden.

Anders Rönngren, Joe Formgren och Linnea Larsson på Gävle Business-podden.

Joe i Gävle Business-podden

Publicerad: 26/9

I dag släpptes andra delen av Gävle Business-podden som drivs av Linnea Larsson och Anders Rönngren. Det är en intervjupodcast om, för och med det lokala näringslivet i Gävle. Anders och Linnea presenterar varannan vecka nya spännande gäster och bidrar själva med ett glatt humör till att sprida bilden av den fantastiska näringslivsstaden Gävle. 

– Joe Formgren har i decennier satt färg och doft på Gävles näringsliv som marknadsförare av rang, och med sina olika kommunikationskanaler. Anders & Linnea samtalar med Joe, och plötsligt öppnar sig de mest fantastiska historier om sådant han varit med om, och han delar med sig av erfarenheter och passar även på att skicka passningar till styrande i Gävle. Linnea höll så när på att lämna studion när hon tilldelades ett nytt uppdrag. Succéavsnittet följs här upp av ett nytt avsnitt fullt av inspiration, insikter och hög energi. 


Gävle Business-podden finns på Spotify och Apple Podcast.
Länk direkt till avsnittet här
https://pod.space/gavlebusinesspodden/gast-joe-formgren


Bildtext: Anders Rönngren, Joe Formgren och Linnea Larsson på Gävle Business-podden.

Se alla nyheter »

I detta avsnitt får vi möta entreprenören och kommunikatören Joe Formgren.

I detta avsnitt får vi möta entreprenören och kommunikatören Joe Formgren.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK