Joe Formgrens nya hemsida.

Joe Formgrens nya hemsida.

Joe Formgrens nya hemsida

Publicerad: 18/1, 2021

Riktigt kul att få göra en egen hemsida i CMS-systemet (Content Management System) Yodo. Fantastiskt enkelt att hantera och administrera. Med det här verktyget kan vi ta fram enkla hemsidor på någon timme och webbplatser med egen unik design på bara några arbetsdagar. Som kund får ni som sagt en kommunikationsplattform som är fantastiskt enkel att använda samtidigt som den är optimerad för att upptäckas av alla sökmotorer liksom automatiskt anpassad och responsiv för alla typer av plattformar oavsett om man vill ta del av innehållet i mobilen, på läsplatta eller i dator.

Yodo publiceringssystem bygger på att hemsidan enkelt kan kompletteras med bl.a nyhetsbrev, digital signage, e-handel och projekthanteringssystem. Vilket i sin tur kan kopplas automatiskt till moderna ekonomisystem som Fortnox.

Förutom att hemsidorna skapade i Yodo hamnar i topp på sökmotorerna, om man fyller dem med rätt innehåll förstås, så har vi även ett system för nyhetsuppdateringar (SvenskPress.se) där jag kan hjälpa er att formulera, publicera och distribuera nyheter från er verksamhet. Som komplettering till en ständigt aktuell hemsida så publiceras företagens nyheter på olika nyhetstjänster och webbtidningar (content marketing) vilket i sin tur leder till att både nyheterna och hemsidan rankas högt på sökmotorerna.

Läs mer om Yodo CMS här >>
Läs mer om SvenskPress.se här >>

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK